Dextróza - glukóza - C*DEX 02001

 

D-glukóza monohydrát - průmyslové a profesionální sladidlo. Glukóza a dextróza znamená to samé, a to jednoduchý cukr, známý také jako hroznový cukr. Jde o monosacharid s vysokým glykemickým indexem, který je jeden z nejrychleji vstřebatelných cukrů, a proto je nejvhodnějším zdrojem krátkodobé energie. Rychle zažene únavu. Spolu s fruktózou tvoří základní složku běžného cukru. Doporučuje se pro snižování hladiny cholesterolu a při hubnutí.

 

 

Dostupnost Zvolte variantu Skladem Skladem Skladem
Množství
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
49 Kč / ks 189 Kč / ks 790 Kč / ks od 49 Kč
42,61 Kč 164,35 Kč 686,96 Kč od 42,61 Kč bez DPH
   
Kód produktu 2832/1 K 2832/5 K 2832/25 Zvolte variantu
Kategorie DOMÁCÍ VÝROBA POTRAVIN
 

Velkou oblibu má u profesionálních sportovců. Přirozeně se vyskytuje v přírodě, velmi známým zdrojem jsou hrozny, nektar a med. Kulturisté a vrcholoví sportovci ji hodně využívají. Glukóza obsahuje hodně kalorií, proto ji využívají především kulturisti, aby získali váhu a svalovou hmotu. Využívají ji ale i vytrvalostní sportovci nebo osoby, které dodržují nízkotučnou dietní stravu.

Dextróza a její pozitiva

  • Rychlý zdroj energie
  • Zbaví vás únavy
  • Vhodná při nabírání váhy a svalové hmoty
  • Rychle stravitelná
  • Neobsahuje nasycené a trans-mastné kyseliny
  • Vhodná proti dehydrataci a nízké hladině cukru

Bílý sladký prášek, neobsahuje alergenní složky ani geneticky modifikované organismy 

Upozornění: Přípravek není vhodný pro děti do 15 let, těhotné a kojící ženy. Výrobek se nesmí používat jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah malých dětí. Stanovená doporučená denní dávka se nesmí překročit. 

Skladování: Skladujte v suchu, mimo přímého slunečního záření při teplotách 6-25°C. Nevystavujte mrazu a vlhkosti

Použití a dávkování: Používá se na doplnění sacharidů. Běžná jednorázová dávka představuje 30-40g. 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.