Alfa arbutin

Kosmetická surovina pro bělení kůže rozpustná ve vodné fázi výrobku. Používá se do depigmentujících výrobků. Na zesvětlení pigmentových skvrn a míst se silnějším pigmentem. Jedná se  o přírodní látku nacházející se v mnoha rostlinách, nejvíce v Medvědici lékařské. Pro výrobu pleťových a tělových mlék a krémů..

Množství
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost Skladem Skladem Zvolte variantu
Kód: 3570/2 G 3570/5 G Zvolte variantu
99 Kč / ks 199 Kč / ks od 99 Kč / ks 81,82 Kč bez DPH 164,46 Kč bez DPH od 81,82 Kč bez DPH
Alfa arbutin

Dávkování 0,5 - 1%. Udržet pH konečného výrobku mezi  5-7, jinak ztrácí látka účinnost.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení