Glycerol 85% - glycerin

Surovina pro výrobu domácí dezinfekce, kosmetiky, do mýdel, šamponů, krémů a pod.  Surovina na výrobu kosmetiky, pharma kvalita.

Rozpustný ve vodě a alkoholech. Veganský. INCI název: Glycerin

Množství
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost Momentálně nedostupné Skladem Zvolte variantu
Kód: 4556/1 L 4556/0-5 Zvolte variantu
85 Kč / ks 69 Kč / ks od 69 Kč / ks 70,25 Kč bez DPH 57,02 Kč bez DPH od 57,02 Kč bez DPH
Glycerol 85% - glycerin

Je mísitelný s vodou a ethanolem, těžce rozpustný v acetonu, prakticky nerozpustný v tucích a éterických olejích.

Skladování: Chránit před světlem, skladovat v těsně uzavřených obalech, pokud možno co nejvíce naplněných.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení