Kyselina hyaluronová - Hyaluronát sodný 40 kDa - sypká SUROVINA PRO VÝROBU KOSMETIKY

 

Surovina pro výrobu kosmetiky. V žádném případě se nejedná o kosmetický výrobek !!! 

 

Nízkomolekulární kyselina hyaluronová ( do 600kDa). Funguje na buněčné úrovni uvnitř pokožky.

Dostupnost Zvolte variantu Skladem Skladem
Množství
Můžeme doručit do
21.8.2019 21.8.2019
179 Kč / ks 799 Kč / ks od 179 Kč
147,93 Kč 660,33 Kč od 147,93 Kč / ks bez DPH
   
Kód produktu 96/1G 96/5G Zvolte variantu
Kategorie KOSMETICKĚ SUROVINY
 

Surovina pro výrobu kosmetiky. V žádném případě se nejedná o kosmetický výrobek !!! 

Použití : 

Do vodní fáze výrobku v dávkování cca 0.1g kyseliny hyaluronové  na 100g výrobku. Po smíchání s vodou vznikne vodný roztok ( u nízkomolekulární kyseliny nevzniká gel).

Nízkomolekulární kyselina hyaluronová má nízkou molekulární hmotnost vyjádřenou jednotkami kDa nižšími jak 600 kDa.

Proniká do hloubky, do tzv. dermální vrstvy pokožky, funguje na buněčné úrovni uvnitř pokožky. Vzhledem ke své schopnosti, neudržuje v pokožce jen vodu, ale pomáhá i při obnově elastinu a kolagenu, které jsou odpovědné za pevnost a pružnost kůže.

Je určena hlavně pro pleť zralejší, jako nevyhnutelná prevence stárnutí pleti, protože obnovuje pevnost a pružnost pleti, její hydrataci, odstraňuje povadlost pleti a vrásky, vrací kůži přirozenou barvu, zjemňuje projevy tzv. tmavých flíčků.

V lékařství je používána k ošetření běžných ran, odřenin, opruzenin, lehčích popálenin, spálenin od slunce, poranění a zánětů v dutině ústní, bércových vředů, ale i mnohem závažnějších poranění, z nichž ty kritické by mohly vést až k nekróze tkání. Po léčbě se vytváří minimální jizvy. 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.