Kyselina mléčná 80%

 

Vhodná do kosmetiky i potravinářství. Je ředitelná vodou. 

 

Dostupnost Zvolte variantu Skladem Skladem
Množství
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
38 Kč / ks 128 Kč / ks od 38 Kč
31,40 Kč 105,79 Kč od 31,40 Kč bez DPH
   
Kód produktu 1275/120ML 1275/1000ML Zvolte variantu
Kategorie KOSMETICKĚ SUROVINY
 

SUROVINA PRO VÝROBU DOPLŇKŮ STRAVY A KOSMETIKY

Pravotočivá.

Použití  a význam v kosmetice :

  • Do šampónů pro lesk vlasů
  • Po kapkách pro snižování pH
  • Stimuluje tvorbu kolagenu
  • Zvyšuje hydrataci pokožky

Potravinářství:

  • Výroba tvarohu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.