Milí zákazníci, děkujeme Vám za letošní objednávky a upozorňujeme, že poslední letošní objednávku můžete učinit do pondělí 17.12. 2018 - do 9:00 hod. Při platbě převodem musí být do tohoto data částka připsána na našem účtu. Objednávky přijaté po tomto termínu budeme expedovat až od 2.1.2019, a to v tom pořadí, v jakém přišly. Poslední závoz na odběrná místa v Praze 9, Praze 7 a Plzni, Zásilkovnu a Uloženku proběhne v úterý 18.12.2018. Přejeme Vám krásné prožití svátků a hlavně zdraví, štěstí, pohodu v novém roce a spokojené nákupy na našem e-shopu.

Ricínový olej

1069/120
  • 1 z 2

Pro péči o poškozenou a namáhanou pokožku. Regeneruje, hydratuje a chrání před vnějším poškozením kůže.

Surovina pro výrobu kosmetiky


  • od 31,30 Kč / ks bez DPH
od 36 Kč / ks
Kategorie: KOSMETICKĚ SUROVINY

Zvolte variantu

  • Množství: 120 ml
    • Kód: 1069/120 |
    • Skladem
    31,30 Kč bez DPH
    36 Kč / ks
       
  • Množství: 1000 ml
    • Kód: 1069/100 |
    • Skladem
    164,35 Kč bez DPH
    189 Kč / ks
       
 

Ricinový olej je rostlinný olej získávaný ze semen skopče obecného (ricinovníku).

  • Bezbarvá až žlutá olejovitá kapalina se slabou nebo žádnou chutí a pachem
  • Hustota při 20 °C - cca. 960 g/cm3,
  • Hlavní podíl tvoří kyselina ricinoolejová.
  • Použití - v kosmetice jako rozpouštědlo pigmentů.

 

Použití: 

v kosmetice jako rozpouštědlo pigmentů nebo používá se do mýdel - vyráběných zmýdelňováním tuků, pro lepší pěnivost a zjemnění hotového mýdla

péči o problémovou pleť

podporu růstu vlasů

podporu růstu řas a obočí

léčbu bradavic

silné projímadlo ( pouze po dohodě s lékařem)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.