Extrakt Aloe Kapské

 

Surovina na výrobu kosmetiky vhodná do mýdel a krémů a do masážních olejů.  (ilustrativní foto)

Dostupnost Zvolte variantu Skladem Skladem
Množství
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do
19.9.2019 19.9.2019
34 Kč / ks 89 Kč / ks od 34 Kč
28,10 Kč 73,55 Kč od 28,10 Kč / ks bez DPH
   
Kód produktu 664/10 664/35 Zvolte variantu
Kategorie Parfémy a silice
 

Extrakt vzniká macerací v oleji, hydratuje a zvláčňuje pokožku. 

Podle směrnice (ES) č. 1272/2008 není nebezpečnou látkou ani směsí.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.