Kokosový tuk/olej

Značka: FABIO

Surovina pro výrobu doplňků stravy a kosmetiky, nejedná se o kosmetický výrobek. Jedná se o nehydrogenovaný kokosový olej rafinovaný. V kosmetice je vhodný na všechny typy pleti, v zimě chrání pokožku před mrazem, na vlasy i na masáže těla. V kuchyni se hodí na vaření, pečení i smažení. Nepřepaluje se při vyšších teplotách. Balený v plastovém kyblíku. Konzistence: při běžné teplotě tuhá, Barva – tekutá konzistence: žlutá, v tuhém stavu: bílá
Chuť: neutrální , Vůně: neutrální - nevoní po kokosu

 

Objem
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost Skladem Skladem Momentálně nedostupné Zvolte variantu
Kód: 1045/100 1045/5L 1045/10L Zvolte variantu
139 Kč / ks 559 Kč / ks 1 089 Kč / ks od 139 Kč / ks 120,87 Kč bez DPH 486,09 Kč bez DPH 946,96 Kč bez DPH od 120,87 Kč bez DPH
Kokosový tuk/olej
Značka: FABIO

Díky nízkému obsahu kyseliny linolové,oproti ostatním olejům, u vysokých teplot při fritování nevzniká charakteristický zápach.

Neobsahuje Trans mastné kyseliny. GMO free.

Účinky kokosové oleje v kosmetice:

  • ideální péče o pleť, tělo a vlasy
  • účinný na celulitidu i hubnutí
  • výborný masážní olej
  • intenzivně hydratuje, chrání a přirozeně regeneruje
  • vhodný i pro velmi citlivou a alergicky reagující pokožku dětí i dospělých
  • snadno se vstřebává a nezanechává nepříjemný pocit mastnoty
  • je bohatý na antioxidační látky, které pomáhají organismu vypořádat se s působením volných radikálů a zpomalují tak proces stárnutí
  • má neobyčejné vlastnosti v kosmetice, používá se pro vlasové zábaly, ale i v péči o pleť. Spolu s výtažky z květin zázračně vyživují!
  • stimuluje přirozené regenerační procesy buněk a tím podporuje schopnost pleti obnovit se vlastními silami.

Péče o vlasy: obnovuje proteinovou strukturu narušených vlasů. Dodává vlasům elasticitu a předchází jejich poškození, posílí je a dodá jim lesk.

Naneste na celé délky vlasů, lze zakrýt nahřátým ručníkem. Nechte působit 30 minut či přes noc.

Péče o pleť: omlazuje a vyživuje suchou a stárnoucí pleť, chladí zanícenou pokožku. Regeneruje pokožku spálenou sluncem, lehká poranění a popraskané rty. Zjemňuje a vyživuje suché ruce a chodidla.

 

Účinky kokosového oleje v potravinářství:

  • výborný na vaření, pečení i do studené kuchyně
  • podporuje trávení a správnou činnost metabolismu
  • neoxiduje a je stabilní i při vysokých teplotách
  • neobsahuje cholesterol
  • jídlům dodává lahodnou chuť a punc exotiky

 

KOKOSOVÝ OLEJ RAFINOVANÝ BP93  vhodný zejména pro kosmetické účely.
Bílá až nažloutlá lehce tající hmota, bod tání 23 - 26°C , hustota při 40°C - cca. 0,915 g/cm3, hlavní podíl kys. laurinová cca 47 % , kys. myristová cca. 1 8%.

Doplňkové parametry

Kategorie: PÉČE O ZDRAVÍ
použití: pleť, vlasy, vaření, smažení, pečení

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení