Kyselina hyaluronová - Treme-HA®

Kyselina hyaluronová ve formě bílého prášku je SUROVINA PRO VÝROBU KOSMETIKY rostlinného původu pro výrobu masek, krémů, emulzí, tonerů a další kosmetiky. Je nazývaná také polysacharid tremella. Je rozpustná ve vodě. Účinná pro hydrataci, anti-aging, antioxidaci, zlepšení pocitu na pokožce. Když se přidá do produktů péče o pleť, může přinést zjevný pocit lubrikace a dodat pleti hydratovaný a svěží pocit bez suchosti a pnutí. Používáním se podporuje regenerace pokožky, zpomaluje se stárnutí kůže a také se opravuje UV zářením poškozená pokožka. 

Je to zatím jediný hydratační přípravek rostlinného původu v průmyslu kosmetických surovin s molekulovou hmotností přes 1 000 KDa - středně- vysokomolekulární HA = působí přímo na pokožce a těsně pod ní. Účinky jsou viditelné velmi rychle.

Je rozpustná ve vodě. VEGAN

váha
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost Skladem Skladem Zvolte variantu
Kód: 6345/1 G 6345/5 G Zvolte variantu
169 Kč 790 Kč od 169 Kč –12 % 149 Kč / ks 695 Kč / ks od 149 Kč / ks 123,14 Kč bez DPH 574,38 Kč bez DPH od 123,14 Kč bez DPH
Kyselina hyaluronová - Treme-HA®
Kyselina hyaluronová Treme HA® 1
169 Kč 790 Kč od 169 Kč –12 %

INCI: Tremella  Fuciformis Polysaccharide

Původ:  Asie - získává se z plodnic  houby tremella, jejích spor nebo fermentačního roztoku spor tremella (Tremella = Rosolovka - je jedna z nejoblíbenějších hub Číny a Japonska nejen v kuchyni, ale také v léčitelství. Obsahuje vysoké procento minerálů a stopových prvků. Obsažené polysacharidy stimulují imunitní systém, mají protizánětlivý a antialergický efekt). 

Fyzikálně-chemické vlastnosti:

pH: 7

Vzhled kyseliny hyaluronové rostlinného původu je bílý nebo téměř bílý prášek, snadno absorbuje vlhkost, je rozpustný ve vodě, snadno se disperguje v glycerinu a propylenglykolu, nerozpustný v organických rozpouštědlech, jako je ethanol a aceton.

Ve srovnání s kyselinou hyaluronovou má lepší účinnost v mnoha aspektech, jako je vysoká hydratační účinnost, antioxidace, anti-aging, zlepšení na dotek pokožky, zahušťování a emulgace.

Účinnost produktu :

1. Účinná hydratace: může výrazně zvýšit hydratační schopnost kožních buněk, zvýšit obsah vody ve vrchní vrstvě pokožky a vytváří vrstvu výživného, ochranného filmu pro snížení ztráty vody z pokožky. 
2. Antioxidace a anti-aging: má určitou schopnost vychytávat radikály a zvyšuje vitalitu kožních buněk, aby se podpořila regenerace pokožky, zpomalilo se stárnutí pokožky.
3. Zlepšení pocitu na pokožce: Treme HA® je vysokomolekulární polymer s dobrou afinitou k pokožce a viskozitou. Když se přidá do produktů péče o pleť, může přinést zjevný pocit lubrikace a dodat pleti hydratovaný a svěží pocit bez suchosti a pnutí.

Doporučené dávkování: 0,01%-0,5%


Použití: rozpustný ve vodě, lze přidat přímo do vodní fáze, nerozpustný v organických rozpouštědlech, jako je ethanol a aceton
Rozsah použití: vhodný zejména pro esence, masky, krémy, emulze, tonery a další kosmetiku 

Registrační číslo CAS : 778577-37-0

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení