BULGARICUS

Stránka 1 z 1 - 11 položek celkem
Syřidlo Fromase 220 TL 500 ml
180,99 Kč bez DPH
219 Kč / ks

Mikrobiální syřidlo s deklarací, GMO free” a Kosher k výrobě sýrů a jiných...

Kód: 1556
Kultura pro domácí přípravu čerstvého sýra pro 1 5 l mléka
77,69 Kč bez DPH
94 Kč / ks

Obsah sáčku je určený pro domácí výrobu čerstvého domácího sýru - 1 sáček pro zakvašení 1-5...

Kód: 3523
Kefír na 1 5l mléka
77,69 Kč bez DPH
94 Kč / ks

Mlékárenské kultury na  DOMÁCÍ přípravu kavkazského kefíru - 1 sáček pro zakvašení 1-5 l...

Kód: 1555
Bulharský jogurt na 1 5l mléka
77,69 Kč bez DPH
94 Kč / ks

Kultury pro DOMÁCÍ přípravu bifido acidofilního mléka - 1 sáček pro  zpracování 1-5 l...

Kód: 1677
Bulharský jogurt na 1 5l mléka
77,69 Kč bez DPH
94 Kč / ks

Sáček pro výrobu domácího acidofilního mléka. 1 sáček pro zakvašení 1-5l mléka. Obsahuje...

Kód: 1676
Jogurt řeckého typu na 1 5l mléka
77,69 Kč bez DPH
94 Kč / ks

1 sáček kultury pro domácí přípravu zakysané smetany -  na 1-5L mléka.  Obsahuje...

Kód: 1678
Bulharský jogurt na 1 5l mléka
77,69 Kč bez DPH
94 Kč / ks

1 sáček mlékárenské kultury na domácí přípravu bio kefíru - pro zpracování 1-5l mléka. ...

Kód: 1675
Bulharský jogurt na 1 5l mléka
77,69 Kč bez DPH
94 Kč / ks

1 sáček kultury pro přípravu tvarohu pro domácí použití - na 1-5L mléka.Obsahuje minimálně 1x109...

Kód: 1679
Bulharský bifido jogurt na 1 5l mléka
77,69 Kč bez DPH
94 Kč / ks

Sáček pro přípravu pravého domácího  bulharského jogurtu + bifido kultury. 1 sáček pro...

Kód: 1554
Jogurt řeckého typu na 1 5l mléka
77,69 Kč bez DPH
94 Kč / ks

Sáček pro výrobu domácího jogurtu. 1 sáček pro zakvašení 1-5l mléka. Obsahuje minimálně...

Kód: 1594
Bulharský jogurt na 1 5l mléka
77,69 Kč bez DPH
94 Kč / ks

Sáček pro výrobu domácího jogurtu. 1 sáček pro zakvašení 1-5l mléka (až 50l jogurtů). Z hotového...

Kód: 1553

Stránka 1 z 1 - 11 položek celkem

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení