Makadamiový olej lisovaný za studena

Surovina pro výrobu kosmetiky. Vhodný do masážních směsí a na dětskou kosmetiku. Výborně se vstřebává do pokožky. Dlouhodobě regeneruje, hydratuje a hojí pokožku. Má skvělé účinky na stárnoucí pleť. Lisovaný z makadamiových ořechů.

Množství
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost Skladem Skladem Zvolte variantu
Kód: 2434/120 2434/500 Zvolte variantu
89 Kč / ks 230 Kč / ks od 89 Kč / ks 77,39 Kč bez DPH 200 Kč bez DPH od 77,39 Kč bez DPH
Makadamiový olej lisovaný za studena

 

ÚčinkY na pokožku

- silný antioxidační účinek (obsahuje vitamín E - skvělý na stárnoucí pleť)

- podporuje tvorbu kolagenu a elastinu v pokožce - vyhlazování vrásek

- hydratuje a vyživuje pokožku do hloubky - hebká pleť

ÚčinkY na VLASY

- výživa vlasů od kořínků po konečky - zesílení vlasů

- vysoký obsah vitamínu E a vyšších mastných kyselin vyživuje kořínky vlasů

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: KOSMETICKĚ SUROVINY
způsob zpracování: lisovaný za studena LZS
kategorie: děti

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení