Milí zákazníci, děkujeme Vám za letošní objednávky a upozorňujeme, že poslední letošní objednávku můžete učinit do pondělí 17.12. 2018 - do 9:00 hod. Při platbě převodem musí být do tohoto data částka připsána na našem účtu. Objednávky přijaté po tomto termínu budeme expedovat až od 2.1.2019, a to v tom pořadí, v jakém přišly. Poslední závoz na odběrná místa v Praze 9, Praze 7 a Plzni, Zásilkovnu a Uloženku proběhne v úterý 18.12.2018. Přejeme Vám krásné prožití svátků a hlavně zdraví, štěstí, pohodu v novém roce a spokojené nákupy na našem e-shopu.

Jojobový olej - 50ml - lisovaný za studena

1084

Doplněk do nejjemnějších masážních a regeneračních olejů a krémů. Surovina pro výrobu kosmetiky.

  • 89 Kč 20 Kč –22 %
    60 Kč / ks bez DPH
  • Skladem
69 Kč / ks
Kategorie: KOSMETICKĚ SUROVINY
Hmotnost: 0.07 kg
 

Tekutý vosk s charakteristickým zápachem obsahující výhradně vosky z dlouhořetězcových (18 - 22) mastných kyselin a alkoholů. Neobsahuje žádné triglyceridy, hlavní podíl kys. gadoleinová cca. 72%, kys. eruková cca. 15%, kys. olejová cca. 10%. Bod tuhnutí cca. 10 °C, hustota při 20 °C - 0,867 g/3.

Použití - doplněk nejjemnějších masážních a regeneračních olejů a krémů, vhodný i do opalovacích přípravků pro svůj přirozený ochranný faktor (cca. 4).

Pokožce propůjčuje sametově hebký pocit. Pomáhá hojení.

Je to excelentní olej a kosmetický doplněk, protože jeho složení je podobné jako u tuku v naší kůži. Dobře se roztírá a nezanechává typicky mastný lesk, ale naopak hedvábný třpyt. stabilizuje vlhkost v kůži a kožní film, což ocení hlavně nemocná kůže. Posiluje kožní tkáň, čehož lze využít v těhotenství.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.