Vitamin E Acetát 10 g

Surovina pro výrobu kosmetiky, rozpustný v tucích. Vyrábí se z rostlinných olejů, je přírodní. 

Slouží jako důležitý antioxidant, chrání buňky před poškozením volnými radikály. Použití při výrobě kosmetických výrobků.

Zklidňuje a regeneruje poškozenou pleť a chrání ji proti různým znečištěním, slunci i větru.

 

Dostupnost Skladem
Kód: 1337712488
49 Kč / ks 40,50 Kč bez DPH
Vitamin E Acetát 10 g

Dávkování  0,1 - 05%.

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: KOSMETICKĚ SUROVINY
Hmotnost: 0.05 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení