Přejeme Vám hlavně zdraví, štěstí, pohodu v novém roce a spokojené nákupy na našem e-shopu.

Bambucké máslo - Shea butter

385/120

Bambucké máslo rafinované. Přírodní surovina pro výrobu kosmetiky (tuk), která se získává extrakcí ze semen stromu máslovník africký. Je vhodné pro alergiky, starší pleť, citlivou, normální a suchou pleť, kterou hydratuje, regeneruje a zvláčňuje. Používá se pro ošetření pleti postižené lupénkou a ekzémy. Má protizánětlivé účinky.


  • od 28,93 Kč / ks bez DPH
od 35 Kč / ks
Kategorie: KOSMETICKĚ SUROVINY

Zvolte variantu

  • Množství: 120 ml
    • Kód: 385/120 |
    • Skladem
    28,93 Kč bez DPH
    35 Kč / ks
       
  • Množství: 800 g
    • Kód: 385/800 |
    • Skladem
    202,48 Kč bez DPH
    245 Kč / ks
       
  • Množství: 4kg
    • Kód: 385/4KG |
    • Skladem
    814,05 Kč bez DPH
    985 Kč / ks
       
 

Bambucké máslo je vhodné surovina pro výrobu mastí a balzámů. Surovina pro výrobu kosmetiky.

Vlastnosti bambuckého másla

- bod tání 36 - 43°C,

- hlavní podíl tvoří kyselina olejová cca. 45%, kyselina. stearová cca. 42%, kyselina. linolová cca. 6%.

- obsahuje neobvykle vysoký podíl (6 - 10%) doprovodných látek jako vitamín E a A, allantoin ( napomáhá hojení) a triterpenalkoholy, což jsou obsahové látky      mnoha rostlinných a živočišných vosků a chrání mimo jiné povrch před vysycháním a napadením mikroorganismy.

- podporuje hojení a zadržování vlhkosti v kůži, oddaluje proces stárnutí a tvorbu vrásek.

- změkčuje kůži.

- dobře se roztírá.

- chrání před nepříznivými vnějšími vlivy prostředí (mráz, vítr, slunce) a zároveň zvyšuje odolnost kůže vůči infekcím a chorobám

- urychluje a usnadňuje hojení popálenin a drobných ran a oděrek.

Balení v plastových lahvičkách a plastovém kyblíku.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.