Vitamin E DL-Alfa tocopherol - 10g

Surovina pro výrobu kosmetiky. Brání oxidaci (zabraňuje žluknutí) olejů a olejových směsí, prodlužuje jejich trvanlivost.

Surovina pro výrobu kosmetiky, rozpustný v tucích. Vyrábí se z rostlinných olejů, je přírodní. 

Slouží jako důležitý antioxidant, chrání buňky před poškozením volnými radikály. Použití při výrobě kosmetických výrobků.

Zklidňuje a regeneruje poškozenou pleť a chrání ji proti různým znečištěním, slunci i větru.

Dostupnost Skladem
Kód: 1669/200ML19
49 Kč / ks 40,50 Kč bez DPH
Vitamin E DL-Alfa tocopherol - 10g

Vitamin E se dá nazvat přírodním konzervantem. Brání oxidaci (zabraňuje žluknutí) olejů a olejových směsí, prodlužuje jejich trvanlivost. Vitamin E DL-Alfa tocopherol  je nahnědle červenou viskózní (hustou) olejovitou kapalinou, která je rozpustná v tucích. Je schopen vázat volné radikály a tím stabilizuje přirozený kožní film. Hydratuje tím, že vytváří bariéru na povrchu pleti a zpomaluje tak ztrátu vody z pokožky. V organismu se stává součástí buněčných membrán, což následně působí proti stárnutí a vráskám. 

Dávkování  0,1 - 05%.

Dlouhodobé užívání vysokých dávek zhoršuje vstřebávání vitamínu K se všemi důsledky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení