Sezamový olej LZS

Sezamový olej lisovaný za studena má bohaté regenerační účinky, je používán jako kosmetická surovina pro zvláčnění a hydrataci pokožky.

Vhodný pro výrobu masážních olejů.

Kosmetická surovina i i jako potravinový doplněk a do salátů. FOOD kvalita

Množství
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Kód: 3237/120 3237/500 3237/100 Zvolte variantu
69 Kč / ks 239 Kč / ks 390 Kč / ks od 69 Kč / ks 60 Kč bez DPH 207,83 Kč bez DPH 339,13 Kč bez DPH od 60 Kč bez DPH
Sezamový olej LZS

Není určený pro potravinové účely.

Doplňkové parametry

Kategorie: KOSMETICKĚ SUROVINY
zpracování: LZS, lisovaný za studena

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení