Sezamový olej RAF

 

Olej určený jak jako surovina do kosmetiky, vhodný na výrobu masážních olejů, tak i jako potravinový doplněk.

kosmetická surovina, FOOD kvalita 

Dostupnost Zvolte variantu Skladem Skladem Skladem
Množství
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
49 Kč / ks 314 Kč / ks 169 Kč / ks od 49 Kč
42,61 Kč 273,04 Kč 139,67 Kč od 42,61 Kč bez DPH
   
Kód produktu 4397/120 4397/100 4397/500 Zvolte variantu
Kategorie KOSMETICKĚ SUROVINY
 

Sezamový olej má bohaté regenerační účinky, je používán jak v kuchyni do salátů a k fritování, tak jako kosmetická surovina pro zvláčnění a hydrataci pokožky.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.